Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

Panouri metalice pentru acoperiș

Novatik METAL SLATE

Promotie

DESIGN VERSATIL PENTRU NOI MODALITĂȚI DE INSTALARE A MODULELOR

Preocuparea noastră pentru menținerea unui nivel ridicat al calității este permanentă. De aceea am decis să facem un upgrade profilului nostru emblemă: Novatik METAL SLATE. Am redesenat profilul așa încât suprapunerea modulelor să poată fi realizată în două feluri distincte: prin dispunere intercalată sau dispunere liniara. Modalitatea de instalare poate fi aleasă în funcție de stilul architectural.

OPTIMIZAREA ÎNĂLȚIMII NOULUI MODUL PENTRU O FIXARE ȘI O ETANȘARE SIGURĂ

Am optimizat înălțimea profilului SLATE. Am făcut acest lucru pentru a obține un design mai pronunțat al profilului, asigurând totodată o etanșare optimă (noua înălțime a profilului Novatik SLATE dând posibilitatea unei fixări mai facile și mai sigure în șipcile de lemn). Suprapunerile au devenit aproape invizibile și a fost eliminat riscul infiltrațiilor accidentale sau a depunerilor de praf sub învelitoare.

PATRU CANALE DE RUPERE A CAPILARITĂȚII PENTRU EFICIENȚĂ SPORITĂ ÎMPOTRIVA INTEMPERIILOR

Am suplimentat numărul de canale de siguranță, așa încât suprapunerea laterală a modulelor să se facă perfect etanș. Aceste canale au rolul de a conduce apa în mod natural spre zona de scurgere, formând nu una sau două, ci patru bariere consecutive împotriva neplăcerilor cauzate de infiltrațiile apărute în urma furtunilor puternice.


CALITATE ASUMATĂ NOVATIK

Ne punem amprenta pe fiecare modul Novatik METAL SLATE pentru a certifica nivelul înalt de calitate pe care ne dedicăm sa-l menținem. Marca Novatik® este ștanțată pe fiecare modul pe care îl producem, asigurând în acest fel clienții de proveniența produselor și de autenticitatea acestora.

PROFIL DISTINCT

Profilul Novatik METAL SLATE a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor. Cu Novatik METAL SLATE ai un acoperiș cu un design simplu, cu o estetică funcțională, minimalistă și fără elemente inutile care încarcă arhitectura clădirii. Elementele liniare puternice și liniile orizontale îndrăznețe fac din Novatik METAL SLATE alegerea ideală pentru toate tipurile de construcții noi și renovări. Suprafețele netede și profilul cu înălțime optimă sunt deosebit de potrivite pentru învelitori cu geometrie complexă și înclinații de minim 16 grade.

Novatik Slate
Novatik Slate
Novatik Slate

Profilul Novatik METAL SLATE este produs din oțel prevopsit în trei variante de acoperire:

Novatik METAL SLATE Mat (otel 0.5 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni) sau cu strat de protecție anticorozivă Zn 275 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 7 microni). Ambele tipuri de straturi de protecție anticorozive aplicate oțelului asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 20 ani. Garanție tehnică: 30 de ani.

Novatik METAL SLATE Mat (otel 0.6 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni). Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Garanție estetică: 20 ani. Garanție tehnică: 40 de ani.

Novatik METAL SLATE High Coat (otel 0.51 mm): oțel cu strat de protecție anticorozivă de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Acoperirea HIGH COAT beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

Novatik METAL SLATE Frost (otel 0.5 mm): oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan de 60 microni și protecție Epoxid 12 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

TEHNOLOGIE MODERNĂ

INFORMAȚII TEHNICE

LUNGIME TOTALĂ modul: 1280 mm | LUNGIME UTILĂ modul: 1225 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 370 mm | NUMĂR MODULE / MP: 2,17 module | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 16° | GREUTATE / MODUL: 2,14 kg

OFERTĂ DE PREȚ

Te invităm să soliciți o ofertă de preț prin intermediul formularului de contact sau ne poți contacta telefonic, iar noi te vom direcționa către cel mai apropiat distribuitor Novatik din orașul tău. Echipa Novatik îți oferă consiliere și suport în alegerea celei mai bune soluții de acoperiș.

AVANTAJE

 • - Diminuarea pierderilor tehnologice, în special la acoperișurile cu o arhitectură complexă;
 • - Finisaj impecabil;
 • - Aspect natural de ardezie;
 • - Sistem durabil, ușor, cu instalare rapidă și sigură;
 • - Rezistență la impact, la viteze mari ale vântului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni și la încărcările de zăpadă;
 • - Elementele de prindere fixate în planul învelitorii, oferă un plus de siguranță și protecție împotriva intemperiilor;
 • - Întreținere redusă;
 • - Reciclabil 100%.

STRATURI finisaj MAT | HIGH COAT | FROST

 • 1. MAT: Polyester Mat 35 μm;
  HIGH COAT: Polyurethan - Polyamid 50 μm;
  FROST: Polyurethan 60 μm;
  (fața superioară a tablei);
 • 2. Grund;
 • 3. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 • 4. Oțel;
 • 5. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 • 6. MAT: Polyester 10 μm/7 μm;
  HIGH COAT: Epoxid 10 μm;
  FROST: Epoxid 12 μm;
  (fața inferioară a tablei).

CULORI

Novatik Metal Slate Mat
SLATE MAT (0,5 mm)
RAL8004 RAL3009 RAL8017 RAL7016 RAL9005 RAL8019
RAL8004 Cărămiziu
RAL3009 Roșu
RAL8017 Maro
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
RAL8019 Maro
Novatik Metal Slate Mat
SLATE MAT (0,6 mm)
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
Novatik Metal Slate Mat
SLATE HIGH COAT
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
Novatik Metal Slate Mat
SLATE FROST
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru

Gama de culori disponibilă:

Novatik METAL SLATE Mat (0,5 mm): Brick RAL8004, Roșu RAL3009, Maro RAL 8017, Gri RAL7016, Negru RAL9005, Maro RAL8019.

Novatik METAL SLATE Mat (0,6 mm): Gri RAL7016, Negru RAL9005

Novatik METAL SLATE High Coat: Gri RAL7016, Negru RAL9005.

Novatik METAL SLATE Frost: Gri RAL7016, Negru RAL9005.

ACCESORII

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

COAMĂ ROTUNDĂ

DOLIE

ȘORŢ DE STREAȘINĂ

ELEMENT RACORD

ELEMENT RACORD LATERAL LA PERETE DECUPAT STÂNGA

ELEMENT RACORD LATERAL LA PERETE DECUPAT DREAPTA

ȘORȚ PICURĂTOR

PAZIE

PAZIE DECUPATĂ STÂNGA

PAZIE DECUPATĂ DREAPTA

COAMĂ RECTANGULARĂ

PARAZĂPEZI BARĂ

SFÂRTECĂTOARE

PARAZĂPEZI PROFIL SIGMA

BANDĂ ETANȘARE ȘIPCĂ

BANDĂ VENTILARE COAMĂ

ELEMENT AERISIRE STREAȘINĂ

MEMBRANĂ ANTICONDENS 115,140,160

VENTILAŢIE DE CÂMP/SANITARĂ

TREAPTĂ

ELEMENT DE VENTILAŢIE ȘI PROTECŢIE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR

Suport panou fotovoltaic INOX N15

Suport panou fotovoltaic INOX N15 CS
*Nota: Se utilizeaza dupa ce tabla a fost montata si nu se mai doreste decopertare partial

Apel Cere oferta