Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

TABLĂ PREFĂLȚUITĂ DIN ALUMINIU PENTRU ACOPERIȘ

Novatik Alumio

Suntem permanent preocupați ca soluțiile noastre de învelitori să rămână în zona acoperișurilor premium, să oferim produse cu performanțe deosebite, inovatoare, estetice, durabile și eficiente din punct de vedere energetic și ecologic. Încă din 2012, anul în care am produs prima țiglă metalică în panouri mici din România, am dezvoltat constant noi profile ce imprimă aspectul de neconfundat al acoperișurilor tradiționale, păstrând însă toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, durabilitate și greutate redusă). Începând cu anul 2023, am introdus o nouă gamă în portofoliul Novatik: Novatik ALUMIO | sisteme de acoperișuri din aluminiu. Am ales aluminiul pentru producția tablei prefălțuite Novatik CLICK S. Designul tablei prefălțuite Novatik ALUMIO CLICK S este inspirat de aspectul învelitorilor consacrate care amintesc de acoperișurile fălțuite de altădată.

DE CE ALUMINIU?

Aluminiul este fascinant, flexibil și foarte versatil și l-am ales pentru calitățile sale remarcabile: durabilitate, rezistență la coroziune, greutate redusă, întreținere minimă, extrem de maleabil și reciclabil la infinit.

Aluminiul pre-tratat într-un mod unic, fără crom și metale grele, prietenos cu mediul și energia verde, face ca Novatik ALUMIO să fie alegerea naturală într-o lume care se concentrează tot mai mult pe protejarea mediului înconjurător. Sistemul special de vopsire și capacitatea aluminiului de a reflecta căldura ajută la reducerea consumului de energie, de exemplu, reducând nevoia de aer condiționat pe timpul verii. Novatik ALUMIO este un produs complet reciclabil, acest lucru conferindu-i avantajul de a fi unul dintre cele mai ecologice acoperișuri existente.

Aluminiul este de departe cel mai ușor material care poate fi folosit pentru acoperișuri, fiind cu 65% mai ușor decât oțelul, iar greutatea lui pe structura casei nu reprezintă niciodată o problemă. Acoperișul Novatik ALUMIO este o alternativă inovatoare la materialele tradiționale. Profilele Novatik ALUMIO sunt folosite pentru acoperișuri unde estetica, forma, culoarea, textura și geometria, sustenabilitatea și performanța în timp sunt cu adevărat importante.

Acoperișurile Novatik ALUMIO oferă performanțe remarcabile pe durata a zeci de ani, aliajul folosit fiind optimizat de către producătorul materiei prime pentru fabricarea învelitorilor. Materia primă din care am ales să producem noua gamă Novatik ALUMIO a trecut cu succes cele mai riguroase teste de rezistență: expunere în aer liber și testul de coroziune accelerată. Acest lucru, combinat cu o acoperire de ultimă generație, conferă acoperișurilor Novatik ALUMIO o durată foarte mare de viață, devenind o soluție potrivită care excelează la capitolul durabilitate și fiabilitate.
GARANȚIE TEHNICĂ: 50 de ani. GARANȚIE ESTETICĂ: 20 de ani.

FIȘĂ TEHNICĂ

AVANTAJE

- Aluminiul îmbunătățește eficiența energetică a clădirilor;
- Raportul ridicat rezistență - greutate minimizează sarcinile asupra structurii de susținere a unei clădiri;
- Rezistența sa naturală la coroziune conduce la o durată lungă de viață;
- Flexibilitatea și opțiunile de design pe care le oferă acest material îl face favorit printre ingineri și arhitecți.

MONTAJ

Tablă prefălțuită Novatik ALUMIO CLICK S:
- prindere prin cleme de inox, sistem cu un comportament îmbunătățit la dilatarea panourilor de tablă.

*Panourile vor trebui montate doar pe astereală dublă, continuă, ventilată eficient, fără spații între scândurile suport.

Alumio Click S

INFORMATII TEHNICE

LUNGIME TOTALĂ panou: 1000 - 6000 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 340 mm / 548 mm| PANTĂ ACOPERIȘ: min. 8°

Alumio Click S

OFERTĂ DE PREȚ

Te invităm să soliciți o ofertă de preț prin intermediul formularului de contact sau ne poți contacta telefonic, iar noi te vom direcționa către cel mai apropiat distribuitor Novatik din orașul tău. Echipa Novatik îți oferă consiliere și suport în alegerea celei mai bune soluții de acoperiș.

STRATURI

CULORI

Novatik ALUMIO CLICK S
RAL7016.png RAL9005.png
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru

Gama de culori disponibile:

Novatik ALUMIO CLICK S: Negru RAL9005, Gri RAL7016

ACCESORII Novatik ALUMIO CLICK S

PROFIL PERFORAT DE AGĂȚARE

ȘORȚ RUPERE PANTĂ - CONCAV

ȘORȚ RUPERE PANTĂ - CONVEX

RACORD LATERAL LA PERETE

RACORD ORIZONTAL LA PERETE

ȘORȚ STREAȘINĂ

DOLIE

COAMĂ RANFORSATĂ

COAMĂ

PAZIE

SEMICOAMĂ

PAZIE DREAPTĂ

RACORD ÎMBINARE PANOURI

CLEME DE INOX

Apel Cere oferta