Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

PRODUCĂTOR ȚIGLĂ METALICĂ, ȚIGLĂ METALICĂ CU ACOPERIRE DE ROCĂ VULCANICĂ, TABLĂ FĂLȚUITĂ ȘI PREFĂLȚUITĂ

DESPRE NOI

N O V A T I K este compania care produce sistemele de învelitori Novatik METAL (țiglă metalică în panouri mici, tablă prefalțuită, tablă falțuită, sisteme de jgheaburi și burlane), Novatik NATURA (țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică), sistemele de jgheaburi și burlane Novatik RONDA (sistem pluvial semirotund) și Novatik QUADRA (sistem pluvial rectangular). Novatik a dezvoltat constant noi profile ce imprimă aspectul de neconfundat al acoperișurilor tradiționale, păstrând însă toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă).

Novatik este lider de piață în România pe segmentul țiglei metalice în panouri mici (unimodulare) și singurul producător de țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică din România.
“Din anul 2003 și până în prezent, ne putem intitula trend setterii pieței de țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică, iar rezultatele pe care le-am avut și anume peste 8 milioane de țigle metalice cu acoperire de rocă, confirmă că decizia și curajul de a introduce aceste produse pe piață a fost una corectă și inspirată. Ne bucurăm să spunem că avem produse cu potențial global, ușor scalabile, care crează premisele unei dezvoltări organice, dincolo de granițele României. Obiectivul nostru este să fim unul dintre principalii producători mondiali de țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică. Calea către acest obiectiv este pavată cu inovații, curaj, linii de producție inteligente și acțiuni responsabile, iar noi suntem inspirați pentru viitor.“

Produsele Novatik sunt prezente în peste 20 de țări din Europa, America Latină, chiar și pe continentul african.
Designul acoperișurior Novatik este insipirat de aspectul învelitorilor consacrate care amintesc de țigla tradițională de pretutindeni (Novatik NATURA CLASSIC | Novatik METAL CLASSIC), de acoperișurile fălțuite de altă dată (profil Novatik METAL CLICK), de frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă de lemn (Novatik NATURA WOOD | Novatik METAL WOOD), de aspectul deosebit al ardeziei (Novatik NATURA SLATE | Novatik METAL SLATE | Novatik METAL KOLAJ), de arhitectura acoperișurilor mediteraneene (Novatik NATURA ROMAN) și de imaginea inconfundabilă a acoperișurilor tradiționale din piatră (Novatik NATURA STONE).

"Ne-am propus să avem un portofoliu de produse inovator și atractiv și să dezvoltăm noi produse care să iasă în evidență față de concurență. Elementele de bază ale culturii noastre sunt dorința, perseverența și hotărârea de a aborda noi direcții. De aceea, pe 20 octombrie 2022, am inaugurat, alături de partenerii loiali și de încredere, prima linie de producție pentru țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică din România: Novatik NATURA. În anul 2003, am construit o nouă nișă pe piața acoperișurilor din România, iar succesul Novatik este și succesul celor peste 400 de parteneri din România și Europa. Odată cu deschiderea noii linii de producție a țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA, am sărbătorit 18 ani de la înființarea companiei, 12 ani de la lansarea brandului Novatik și peste 8 milioane de țigle metalice cu rocă, vândute în România până în prezent.’’

Compania Novatik este și reprezentantul exclusiv în România al brandului DELTA – membrane de protecție pentru acoperișuri (folie anticondens, bariere de vapori).

Inaugurare Novatik NATURA | prima linie de producție pentru țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică din România.

MISIUNE

Misiunea noastră este aceea de a oferi produse performante și inovatoare pentru acoperișuri, estetice și durabile, împreună cu servicii de calitate. Dorim astfel să fim alături de clientul nostru oferindu-i soluții inovatoare, care să-l ajute să se simtă în siguranță, confortabil, răsfățat și diferit.

VALORI

  • - Calitate;
  • - Responsabilitate și încredere;
  • - Atitudine tânără și deschisă;
  • - Trend-setteri.

REPERELE SUCCESULUI

  • - Produse inovatoare pe piața românească;
  • - Calitatea: concentrarea pe segmentul premium;
  • - Experienţa de peste 15 ani pe piața de profil;
  • - Strategia de vânzare;
  • - Decizie și consecvență în abordarea pieţei;
  • - Buna comunicare cu partenerii, atât furnizori cât și distribuitori.
Apel Cere oferta