Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

ȘIPCĂ METALICĂ CU ACOPERIRE DE ROCĂ
VULCANICĂ | Novatik NATURA

Novatik Natura Wood

Idei moderne pentru proiectarea gardului din șipci metalice

Șipca metalică Novatik NATURA cu acoperire de rocă vulcanică a fost creată pentru a oferi o soluție unică și originală celor care își doresc o alternativă interesantă și durabilă pentru realizarea gardurilor metalice.

Șipca Novatik NATURA este prima șipcă metalică pentru gard produsă din oțel cu acoperire de rocă vulcanică din Europa.

Fiecare profil de șipcă metalică Novatik NATURA este finisat cu rocă bazaltică, acoperită cu un strat ceramic, ce trece printr-un proces de stabilizare a culorii la temperaturi de peste 900 grade Celsius, rezultând o sipcă metalică a cărei culoare este durabilă și puternic rezistentă la ultraviolete.

Șipcile metalice Novatik NATURA reprezintă o investiție pe termen lung în calitate, durabilitate și au o rezistență îndelungată față de șipcile clasice din lemn, aducând o notă modernă și un aspect estetic deosebit întregii reședințe.

Durabilitate
Estetica desavarsita
Greutate redusa
Intretinere usoara
Instalare rapida
Manipulare usoara

Șipca Novatik NATURA este produsă din oțel cu protecție de Zn 275 grame și acoperire de rocă vulcanică pe fața superioară și acoperire Colofer® (35 microni) pe fața inferioară. Lățime utilă: 110 mm | Lungimi disponibile: 1.20 ml, 1.50 ml, 1.70 ml | Grosime: 1.5 mm | Necesar / ml de gard: 8-9 bucati | GARANTIE: 25 de ani.

<< Pentru mai multe informații tehnice, dă click pe imagine!

OFERTĂ DE PREȚ

Te invităm să soliciți o ofertă de preț prin intermediul formularului de contact sau ne poți contacta telefonic, iar noi te vom direcționa către cel mai apropiat distribuitor Novatik din orașul tău. Echipa Novatik îți oferă consiliere și suport în alegerea celei mai bune soluții de acoperiș.

Culori

Logo Novatik Natura Wood
DARK
MOON
BROWN
EARTH
TERRA
ROSA
SAND
SILVER
MOON

Notă: Culorile TERRA ROSSA, SAND și SILVER MOON necesită comanda specială, iar termenul de livrare va fi comunicat la confirmarea comenzii.

Alegând una din culorile Novatik, te vei bucura de NATURA chiar la tine acasă.

Șipcile metalice Novatik nu au nevoie de întreținere, rămân rezistente împotriva coroziunii și își mențin aspectul pentru mulți ani.

Apel Cere oferta