Novatik NATURA - PROTECȚIE și REZISTENȚĂ împotriva intemperiilor

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA vă protejează casa chiar și în cazul fenomenelor naturale majore cum ar fi grindina, furtunile puternice, cutremurele. Fixarea solidă a modulelor Novatik în planul învelitorii face aproape imposibilă smulgerea acestora în cazul vânturilor puternice sau a furtunilor.

Îți oferim GRATUIT 10% din numărul de țigle de camp Novatik NATURA comandate până pe 15 octombrie. Profilele Novatik NATURA aflate în promoție:

NATURA ROMAN, culori: Brown Earth, Dark Moon, Sand | NATURA WOOD, culori: Dark Moon | NATURA SLATE, culori: Dark Moon.
# Promoția este valabilă pentru comenzi ce conțin sistem complet Novatik (țiglă metalică, accesorii, folie și sistem drenaj) și numai pentru acoperișuri cu o suprafață minimă de 100 mp.

Novatik Natura Slate
Novatik Natura Wood
Novatik Natura Roman

Țigla metalică Novatik NATURA - investiția ta pe termen lung în calitate, durabilitate și estetică deosebită

Învelitorile metalice cu acoperire de rocă vulcanică sunt considerate de mulți ca fiind cele mai durabile, păstrând totodată aspectul natural și fiind extrem de eficiente din punct de vedere energetic și ecologic. Țigla metalică din gama Novatik NATURA este realizată din panouri din oțel de cea mai bună calitate, protejate anticoroziv cu Al-Zn pe ambele fețe, peste care, cu ajutorul unei rășini acrilice, este aplicată roca vulcanică tratată termic (până la 900°C), tratament ce oferă culorii stabilitate sporită la ultraviolete. Ultimul strat de lac acrilic de care beneficiază țigla metalică pentru acoperiș din gama Novatik NATURA îi conferă strălucire și rezistență mecanică sporită. Profilarea modulelor de țiglă metalică are loc anterior aplicării stratului de piatră, ceea ce generează o acoperire controlată și uniformă, ce exclude apariția microfisurilor în straturile aplicate.

Straturi

Țigla metalică Novatik NATURA oferă un plus valoare proiectului tău și-ți satisface cele mai ridicate exigențe în materie de design și funcționalitate

Descoperă avantajele profilelor de țiglă metalică Novatik NATURA!

Printre cele mai apreciate avantaje ale profilelor de țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică din gama Novatik NATURA se numără și faptul că acestea necesită un grad minim de întreținere.

Țigla metalică Novatik NATURA este realizată din oțel protejat anticoroziv pe ambele fețe cu aliaj Al-Zn, având o rezistență superioară de până la 8 ori mai mare la coroziune față de alte acoperișuri din oțel.

Dimensiunile mici ale panourilor de țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA înseamnă diminuarea pierderilor tehnologice, în special la acoperișurile cu arhitectură complexă.

Roca vulcanică înnobilează țigla metalică Novatik NATURA, împrumutându-i acesteia aspectul natural. Acoperișul din țiglă metalică Novatik NATURA imprimă oricărei construcții un caracter unic, deosebit.

Panourile de țiglă metalică Novatik NATURA sunt ușoare, având o greutate de 6kg/mp. De aceea, țigla metalică Novatik NATURA este alegerea perfectă atât pentru utilizatorii finali, cât și pentru montatori.

Cu țigla metalică Novatik NATURA ai siguranța că în cazul fenomenelor meteo severe, modulele nu se vor deforma din cauza dilatării/contractării. Îmbinarea perfectă a modulelor asigură o etanșare optimă.

Un acoperiș ușor - așa cum sunt și cele realizate cu țigla metalică Novatik NATURA - reduce costurile materialelor în ansamblu și reduce semnificativ timpul de execuție al montajului.

Grație acoperirii cu rocă vulcanică, ce acționează ca o barieră fonică eficientă, acoperișurile realizate cu țiglă metalică Novatik NATURA sunt printre cele mai silențioase acoperișuri metalice.

Țigla metalică Novatik NATURA este performantă în condiții de vreme extremă. Sistemul de fixare cu prindere paralelă în planul acoperișului oferă rezistență sporită împotriva vânturilor extreme.

Novatik Natura Slate
Novatik Natura Wood
Novatik Natura Roman