Romana Engleza

site.menu.how-to-order.cta

"КРОВЛЯ ДЛЯ НОВОЙ ЖИЗНИ С ГАРАНТИЕЙ ОТ ЭКСПЕРТОВ!"

Вы находитесь на той стадии строительства дома, когда необходимо установить кровлю? Мы знаем, что эта стадия не из легких. Именно поэтому продукция Novatik разработана с учетом самых высоких требований к качеству и эстетике. Если речь идет о крыше из фальцованного листового металла или мелкопанельной металлочерепицы, металлочерепицы с покрытием из вулканической породы, то гарантия Novatik составляет до 50 лет.
Кроме того, Novatik также предлагает полный ассортимент кровельных аксессуаров.

Мы хотим, чтобы наши продукты стали чем-то большим, чем просто покупка, когда они станут частью вашего дома. Мы хотим, чтобы вы испытывали комфорт, надежность и безопасность каждый день. Именно поэтому инновация - это одна из ценностей, которой мы уделяем особое внимание.

Когда вы выбираете металлочерепицу Novatik, фальцованный листовой металл или водосточные желоба и системы, произведенные на нашем заводе в Бэичой, вы получаете нечто большее, чем просто кровлю для своего дома. Бренд Novatik - это синоним долговечности, эффективности и элегантности.

Не соглашайтесь на меньшее, выбирайте качественные решения Novatik!

De ce sa alegi Novatik?

Achizitioneaza mai mult decat tigla metalica acoperis, experimenteaza confort, trainicie si siguranta, zi dupa zi!

Descopera tigla metalica din gama Novatik METAL - alegerea ta inspirata pentru acoperis modern si durabil!

Estetica cu personalitateEstetica cu personalitate

Proiectul tau va fi unul distinct, cu personalitate, pentru ca vei folosi o tigla metalica cu un design deosebit. Tigla metalica din gama Novatik METAL este ideala pentru toate tipurile de constructii noi sau renovari.

Protectie indelungataProtectie indelungata

Acoperisul tau din tigla metalica va beneficia de o protectie sporita la coroziune si de o mai mare durabilitate in timp, datorita otelului cu protectie anticoroziva ZnMg 120g/mp (varianta de acoperire cu finisaj MAT) si Zn 275 g/mp (variantele de acoperire cu finisaj HIGH COAT si FROST).

Diminuarea pierderilorDiminuarea pierderilor

Dimensiunile mici ale panourilor de tigla metalica Novatik METAL inseamna diminuarea pierderilor tehnologice, in special la acoperisurile cu arhitectura complexa, dar si un montaj mai usor al profilelor de tigla metalica.

Siguranta in orice conditiiSiguranta in orice conditii

Tigla metalica Novatik beneficiaza de un sistem de fixare solid si sigur, considerat unul dintre cele mai sigure de pe piata, astfel ca acoperisul tau va rezista chiar si in fata unor fenomene meteo extreme.

Costuri miciCosturi mici

Fiind profile de tigla usoare, solutiile pentru acoperis Novatik METAL iti aduc si beneficiul unor costuri reduse pentru structura de rezistenta a proiectului tau. Asadar, poti face economii, alegand o tigla metalica de calitate.

Pana la 40 de ani garantiePana la 40 de ani garantie

site.index.00200

  • ● site.index.00201
  • ● site.index.00202
  • ● site.index.00203

Proiectul tau merita o investitie pe termen lung in calitate, durabilitate si estetica desavarsita.

Descopera avantajele profilelor de tigla metalica Novatik NATURA si ofera-i un plus valoare proiectului tau!

50 de ani garantie50 de ani garantie

Tigla metalica Novatik NATURA se numara printre cele mai durabile si rezistente sisteme de acoperis de pe piata. O dovedeste garantia tehnica de 50 ani si cea estetica de 20 de ani, in sistem pro-rata.

Confort fonic sporitConfort fonic sporit

Gratie acoperirii cu roca vulcanica, ce actioneaza ca o bariera fonica eficienta, acoperisurile realizate cu tigla metalica Novatik NATURA sunt printre cele mai silentioase acoperisuri metalice.

Estetica desavarsitaEstetica desavarsita

Roca vulcanica innobileaza tigla metalica Novatik NATURA, imprumutandu-i acesteia aspectul natural. Acoperisul din tigla metalica Novatik NATURA imprima oricarei constructii un caracter unic, deosebit.

Intretinere redusaIntretinere redusa

Printre cele mai apreciate avantaje ale profilelor de tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica din gama Novatik NATURA se numara si faptul că acestea necesita un grad minim de intretinere.

Etansare superioaraEtansare superioara

Cu tigla metalica Novatik NATURA ai siguranta ca in cazul fenomenelor meteo severe, modulele nu se vor deforma din cauza dilatarii/contractarii. Imbinarea perfecta a modulelor asigura o etansare optima.

DurabilitateDurabilitate

Tigla metalica Novatik NATURA este realizata din otel protejat anticoroziv pe ambele fete cu aliaj AlZn, avand o rezistenta superioara, de pana la 8 ori mai mare la coroziune fata de alte acoperisuri din otel.

Intrebari frecvente

Apel Cere oferta