Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

Ce produs să aleg pentru acoperiș?

Când privești un proiect rezidențial vei observa că acoperișul contribuie considerabil la formarea primei impresii. Experții spun că o treime din impactul vizual este asigurată de acoperiș. De aceea, e bine ca decizia pentru achiziționarea unui sistem de acoperiș să fie luată cu grijă. Dincolo de evidenta sa funcție de protecție, un acoperiș “vorbește” de la distanță atât despre dimensiunile casei cât și despre valoarea sa, despre stilul de viață pe care-l adăpostește, despre spațiile valorificate, poate chiar despre valori în general. Pentru că acoperișul dezvăluie de departe a treia dimensiune a unei arhitecturi, poate domina fațada pe care o completează și contribuie la integrarea construcției în mediul său.

Novatik METAL CLASSIC | Novatik NATURA CLASSIC

POTRIVIT PENTRU:

Profilul CLASSIC se regăsește atât în gama Novatik METAL, cât și în gama Novatik NATURA și este preferat de clienții care își doresc un aspect elegant, cu linii puternice. Clasicul rămâne un stil universal, atemporal, ce se adaptează oricărui proiect și se bazează pe eleganță și rafinament. Acest profil, deși păstrează toate aceste atribute ale stilului, se bucură totodată de avantajele tehnologiei moderne în materie de acoperișuri, oferind utilizatorilor pe lângă un aspect perfect armonizat și siguranță prin durabilitate.

Novatik METAL SLATE | Novatik NATURA SLATE

POTRIVIT PENTRU:

Cu un aspect apropiat pietrei naturale unice și exotice – ardezia – ce i-a servit drept inspirație, profilul Novatik SLATE se remarcă printr-un aspect tradițional sofisticat și rafinat, ce fuzionează perfect cu modernismul unui material de construcție robust și ușor. Disponibil atât în gama Novatik METAL, cât și în gama Novatik NATURA, acest profil plat se pretează atât placărilor verticale cât și acoperișurilor înclinate, reprezentând soluția ideală pentru construcțiile cu un design modern, contemporan, dar și pentru renovări. Învelitorile plate în culori neutre reprezintă principalele tendințe în arhitectura modernă, fiind ușor de integrat în proiectele contemporane.

Novatik METAL WOOD | Novatik NATURA WOOD

POTRIVIT PENTRU:

Costurile extrem de ridicate ale utilizării șindrilei de lemn și numărul redus al montatorilor specializați în astfel de învelitori, au creat oportunitatea utilizării panourilor WOOD, îmbinând imaginea tradițională a șindrilei cu rezistența unui material modern, robust, mult mai rezistent în timp. Profilul WOOD poate fi regăsit atât în gama Novatik METAL, cât și în gama Novatik NATURA și datorită farmecului său natural oferă un rezultat arhitectural deosebit oricărei construcții.

Novatik NATURA ROMAN

POTRIVIT PENTRU:

Designul special al profilului NATURA ROMAN oferă un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit. Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA ROMAN le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă.

Novatik METAL CLICK

POTRIVIT PENTRU:

Cu Novatik METAL CLICK se continuă imaginea învelitorilor metalice de la începutul secolului XX, fiind soluția ideală pentru renovările acoperișurilor cu pante sub 16˚, versatilitatea materialului permițându-i replicarea și păstrarea aspectului original.

Novatik NATURA STONE

POTRIVIT PENTRU:

Un acoperis Novatik NATURA STONE poate face o casa obisnuita sa arate extraordinar, oferindu-i un look autentic, cu un design aparte si detaliile originale ale unui acoperis traditional din piatra.

Novatik Natura Stone
Apel Cere oferta