CE PRODUS ALEG?

Când privești un proiect rezidențial vei observa că acoperișul contribuie considerabil la formarea primei impresii. Experții spun că o treime din impactul vizual este asigurată de acoperiș. De aceea, e bine ca decizia pentru achiziționarea unui sistem de acoperiș să fie luată cu grijă. Dincolo de evidenta sa funcție de protecție, un acoperiș “vorbește” de la distanță atât despre dimensiunile casei cât și despre valoarea sa, despre stilul de viață pe care-l adăpostește, despre spațiile valorificate, poate chiar despre valori în general. Pentru că acoperișul dezvăluie de departe a treia dimensiune a unei arhitecturi, poate domina fațada pe care o completează și contribuie la integrarea construcției în mediul său.

POTRIVIT PENTRU:

Novatik Classic este modelul de țiglă metalică preferat de clienții care își doresc un aspect elegant, cu linii puternice. Clasicul rămâne un stil universal, atemporal, ce se adaptează oricărui proiect și se bazează pe eleganță și rafinament. Novatik Classic, deși păstrează toate aceste atribute ale stilului, se bucură totodată de avantajele tehnologiei moderne în materie de acoperișuri, oferind utilizatorilor pe lângă un aspect perfect armonizat și siguranță prin durabilitate.

POTRIVIT PENTRU:

Cu un aspect apropiat pietrei naturale unice și exotice – ardezia – ce i-a servit drept inspirație, profilul Novatik Slate se remarcă printr-un aspect tradițional sofisticat și rafinat, ce fuzionează perfect cu modernismul unui material de construcție robust și ușor, ideal pentru toate tipurile de construcții noi și renovări.

POTRIVIT PENTRU:

Costurile extrem de ridicate ale utilizării șindrilei de lemn și numărul redus al montatorilor specializați în astfel de învelitori, au creat oportunitatea utilizării panourilor Novatik Wood, îmbinând imaginea tradițională a șindrilei cu rezistența unui material modern, robust, mult mai rezistent în timp.

POTRIVIT PENTRU:

Cu Novatik Click se continuă imaginea învelitorilor metalice de la începutul secolului XX, fiind soluția ideală pentru renovările acoperișurilor cu pante sub 16˚, versatilitatea materialului permițându-i replicarea și păstrarea aspectului original.