Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

Panouri metalice pentru acoperiș

Novatik METAL KOLAJ

Promotie

PROFIL VERSATIL

Acoperișul Novatik METAL KOLAJ vine ca o nouă opțiune pentru arhitecți și designeri, conturând în mod evident noile trenduri din domeniul acoperișurilor și aducând un plus, mai ales construcțiilor noi, care vizează proiecte moderne realizate în stil minimalist.

Novatik METAL KOLAJ, un profil cu linii orizontale accentuate, oferă un look modern acoperișului, dar în același timp și un aspect clasic ce amintește de acoperișurile mansardelor frantuzești sau de stereotomia zidurilor de cărămidă. Este un profil care se potrivește mai ales acoperișurilor cu pante abrupte, inclusiv pentru placările verticale.

AVANTAJE

Forma deosebită a profilului Novatik METAL KOLAJ înnobilează aspectul oricărui cămin, transformând un acoperiș simplu, într-unul care va excela atât ca design, dar mai ales ca funcționalitate și siguranță. Cele două modalități de instalare ale profilului Novatik METAL KOLAJ oferă multiple posibilități de expunere printr-un montaj simplu și versatil: intercalat sau aliniat.

Designul bine proporționat și aspectul stratificat, minimalist sunt atuuri care atrag atât arhitecții și dezvoltatorii, preocupați de soluții inovatoare, cât și clienții aflați în căutarea unui acoperiș diferit, care să reflecte perfect stilul lor de viață.

DIMENSIUNI OPTIME

Lățimea de 233 mm a noului profil Novatik METAL KOLAJ se traduce prin avantaje multiple:

- rezistență sporită împotriva fenomenelor meteo extreme (grindină și depuneri mari de zăpadă) datorată numărului mare de puncte de sprijin ale modulelor pe structura de lemn;
- un număr de 12 puncte de fixare pe fiecare metru pătrat de învelitoare înlătură riscul desprinderii modulelor, ceea ce înseamnă ca acoperișul Novatik METAL KOLAJ devine unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori.CALITATE ASUMATĂ NOVATIK

Novatik își pune amprenta pe fiecare modul Novatik METAL KOLAJ pentru a certifica nivelul înalt de calitate al produselor sale. Marca Novatik® este ștanțată pe fiecare modul, asigurând în acest fel clienții de proveniența produselor și de autenticitatea acestora.PATRU CANALE DE SIGURANȚĂ PENTRU EFICIENȚA SPORIȚĂ ÎMPOTRIVA INTEMPERIILOR

Datorită celor patru canale de rupere a capilarității, suprapunerea laterală a modulelor Novatik METAL KOLAJ asigură o etanșare superioară și sigură. Aceste canale au rolul de a conduce apa în mod natural spre zona de scurgere, formând patru bariere consecutive, cu scopul de a evita problemele cauzate de infiltrațiile apărute în urma furtunilor puternice.DESIGN VERSATIL

Forma noului profil Novatik METAL KOLAJ permite suprapunerea modulelor în două moduri distincte de instalare: intercalat sau aliniat. Astfel, aspectul final al acoperișului oferă o versatilitate deosebită, mai ales pentru proiectele unde pretențiile arhitecturale sunt foarte ridicate.ÎNĂLȚIME OPTIMĂ A MODULULUI

Înălțimea de 30 mm a modulului Novatik METAL KOLAJ asigură o fixare și o etanșare sigură. Suprapunerile sunt aproape invizibile și este eliminat riscul infiltrațiilor accidentale sau a depunerilor de praf sub învelitoare.

TEHNOLOGIE INOVATOARE

SISTEM DE FIXARE SOLID

Este un profil robust, care utilizează aceeași prindere în plan orizontal, specifică tuturor profilelor Novatik, cu o instalare fermă prin intermediul a 12 șuruburi de fixare per metru pătrat de învelitoare, ceea ce îi conferă o rezistență sporită împotriva vântului puternic și a fenomenelor meteo extreme. Dimensiunea redusă a modulului Novatik METAL KOLAJ generează pierderi tehnologice reduse și aduce avantaje semnificative în ceea ce privește depozitarea, manipularea și transportul.

Novatik Kolaj
Novatik Kolaj
Novatik Kolaj

Profilul Novatik METAL KOLAJ este produs din oțel prevopsit în trei variante de acoperire:

Novatik METAL KOLAJ Mat (otel 0.5 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni) sau cu strat de protecție anticorozivă Zn 275 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 7 microni). Ambele tipuri de straturi de protecție anticorozivă aplicate oțelului asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 20 ani. Garanție tehnică: 30 de ani.

Novatik METAL KOLAJ Mat (otel 0.6 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni). Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Garanție estetică: 20 ani. Garanție tehnică: 40 de ani.

Novatik METAL KOLAJ High Coat (otel 0.51 mm): oțel cu strat de protecție anticorozivă de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Acoperirea HIGH COAT beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

Novatik METAL KOLAJ Frost (otel 0.5 mm): oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan de 60 microni și protecție Epoxid 12 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

INFORMAȚII TEHNICE

LUNGIME TOTALĂ modul: 1305 mm | LUNGIME UTILĂ modul: 1250 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 233 mm | NUMĂR MODULE / MP: 3,43 module | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 16° | GREUTATE / MODUL: 1,58 kg

OFERTĂ DE PREȚ

Te invităm să soliciți o ofertă de preț prin intermediul formularului de contact sau ne poți contacta telefonic, iar noi te vom direcționa către cel mai apropiat distribuitor Novatik din orașul tău. Echipa Novatik îți oferă consiliere și suport în alegerea celei mai bune soluții de acoperiș.

STRATURI finisaj MAT | HIGH COAT | FROST

 • 1. MAT: Polyester Mat 35 μm;
  HIGH COAT: Polyurethan - Polyamid 50 μm;
  FROST: Polyurethan 60 μm;
  (fața superioară a tablei);
 • 2. Grund;
 • 3. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 • 4. Oțel;
 • 5. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 • 6. MAT: Polyester 10 μm/7 μm;
  HIGH COAT: Epoxid 10 μm;
  FROST: Epoxid 12 μm;
  (fața inferioară a tablei).

CULORI

Novatik Metal Kolaj Mat
KOLAJ MAT 0,5 mm
RAL8004 RAL3009 RAL8017 RAL7016 RAL9005 RAL8019
RAL8004 Brick
RAL3009 Roșu
RAL8017 Maro
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
RAL8019 Maro
Novatik Metal Kolaj Mat
KOLAJ MAT 0,6 mm
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
Novatik Metal Slate Mat
KOLAJ HIGH COAT 0,5 mm
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru

*Notă: Profilul Novatik METAL KOLAJ HIGH COAT este disponibil în limita stocului.
Novatik Metal Kolaj Mat
KOLAJ FROST 0,5 mm
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru

*Notă: Profilul Novatik METAL KOLAJ FROST este disponibil în limita stocului.

Gama de culori disponibilă:

Novatik METAL KOLAJ Mat (0,5 mm): Brick RAL8004, Roșu RAL3009, Maro RAL 8017, Gri RAL7016, Negru RAL9005, Maro RAL8019.
Novatik METAL KOLAJ Mat (0,6 mm): Gri RAL7016, Negru RAL9005.
Novatik METAL KOLAJ High Coat: Gri RAL7016, Negru RAL9005.
Novatik METAL KOLAJ Frost: Gri RAL7016, Negru RAL9005.

ACCESORII

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

COAMĂ ROTUNDĂ

DOLIE

ȘORŢ DE STREAȘINĂ

ELEMENT RACORD

ȘORȚ PICURĂTOR

PAZIE

COAMĂ RECTANGULARĂ

SFÂRTECĂTOARE

BANDĂ ETANȘARE ȘIPCĂ

BANDĂ VENTILARE COAMĂ

ELEMENT AERISIRE STREAȘINĂ

MEMBRANĂ ANTICONDENS 115,140,160

VENTILAŢIE DE CÂMP/SANITARĂ

ELEMENT DE VENTILAŢIE ȘI PROTECŢIE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR

Suport panou fotovoltaic INOX N15

Suport panou fotovoltaic INOX N15 CS
*Nota: Se utilizeaza dupa ce tabla a fost montata si nu se mai doreste decopertare partial

Apel Cere oferta