Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

Șindrilă metalică pentru acoperiș

Novatik METAL WOOD

Promotie
Novatik Wood
Novatik Wood
Novatik Wood

PERFORMANŢĂ ÎNDELUNGATĂ

Frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă este recreată cu profilul Novatik METAL WOOD, păstrând toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă). Spre deosebire de șindrilele tradiționale din lemn, care trebuie întreținute sau înlocuite, șindrilele metalice Novatik METAL WOOD nu vor avea nevoie de intervenții ulterioare.

Șindrila metalică Novatik METAL WOOD este produsă din oțel prevopsit în trei variante de acoperire:

Novatik METAL WOOD Mat (otel 0.5 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni) sau cu strat de protecție anticorozivă Zn 275 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 7 microni). Ambele tipuri de straturi de protecție anticorozive aplicate oțelului asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 20 ani. Garanție tehnică: 30 de ani.

Novatik METAL WOOD Mat (otel 0.6 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni). Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Garanție estetică: 20 ani. Garanție tehnică: 40 de ani.

Novatik METAL WOOD High Coat (otel 0.51 mm): oțel cu strat de protecție anticorozivă de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Acoperirea HIGH COAT beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

Novatik METAL WOOD Frost (otel 0.5 mm): oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan de 60 microni și protecție Epoxid 12 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

Alege sindrila metalica Novatik METAL WOOD si te vei bucura de un acoperiș solid și sigur, cu un aspect deosebit pentru o perioada îndelungată.

TEHNOLOGIE MODERNĂ

Fiecare modul Novatik METAL WOOD este realizat printr-o tehnologie modernă de presare a oțelului, obținând o șindrilă metalică cu nervuri pronunțate, ce imprimă aspectul de neconfundat al șindrilei de lemn. Fixarea modulelor se face prin cuie sau șuruburi, în planul acoperișului, cu o densitate de minim 8 bucăți/mp.

INFORMAȚII TEHNICE:

LUNGIME TOTALĂ modul: 1375 mm | LUNGIME UTILĂ modul: 1295 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 370 mm | NUMĂR MODULE / MP: 2,09 module | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 16° | GREUTATE / MODUL: 2,28 kg

Profilul Novatik WOOD este o alternativă excelentă pentru cei care sunt foarte atenți la raportul calitate – preț.

OFERTĂ DE PREȚ

Te invităm să soliciți o ofertă de preț prin intermediul formularului de contact sau ne poți contacta telefonic, iar noi te vom direcționa către cel mai apropiat distribuitor Novatik din orașul tău. Echipa Novatik îți oferă consiliere și suport în alegerea celei mai bune soluții de acoperiș.

AVANTAJE

 • - Aspect natural de șindrilă;
 • - Finisaj impecabil;
 • - Montaj rapid și sigur;
 • - Sistem durabil și ușor;
 • - Întreținere redusă;
 • - Reciclabil 100%;
 • - Modelul este simetric și permite suprapunerea modulelor în ambele sensuri (de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga);
 • - Rezistență la impact, la viteze mari ale vântului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni și la încărcările de zăpadă;

STRATURI finisaj MAT | HIGH COAT | FROST

 • 1. MAT: Polyester Mat 35 μm;
  HIGH COAT: Polyurethan - Polyamid 50 μm;
  FROST: Polyurethan 60 μm;
  (fața superioară a tablei);
 • 2. Grund;
 • 3. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 • 4. Oțel;
 • 5. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 • 6. MAT: Polyester 10 μm/7 μm;
  HIGH COAT: Epoxid 10 μm;
  FROST: Epoxid 12 μm;
  (fața inferioară a tablei).

CULORI

Novatik Metal Wood Mat
WOOD MAT (0,5 mm)
RAL8017 RAL7016 RAL9005 RAL8019
RAL8017 Maro
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
RAL8019 Maro
Novatik Metal Wood Mat
WOOD MAT (0,6 mm)
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
Novatik Metal Wood Mat
WOOD HIGH COAT
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
Novatik Metal Wood Mat
WOOD FROST
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru

Profilul șindrilei metalice Novatik METAL WOOD asigură o mare stabilitate întregului acoperiş, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate.

Gama de culori disponibilă:

Novatik METAL WOOD Mat (0.5 mm): Maro RAL 8017, Gri RAL7016, Negru RAL9005, Maro RAL8019.
Novatik METAL WOOD Mat (0.6 mm): Gri RAL7016, Negru RAL9005.
Novatik METAL WOOD High Coat: Gri RAL7016, Negru RAL9005.
Novatik METAL WOOD Frost: Gri RAL7016, Negru RAL9005.

ACCESORII

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

COAMĂ ROTUNDĂ

DOLIE

ȘORŢ DE STREAȘINĂ

ELEMENT RACORD

ELEMENT RACORD LATERAL LA PERETE DECUPAT STÂNGA

ELEMENT RACORD LATERAL LA PERETE DECUPAT DREAPTA

ȘORȚ PICURĂTOR

PAZIE

PAZIE DECUPATĂ STÂNGA

PAZIE DECUPATĂ DREAPTA

COAMĂ RECTANGULARĂ

PARAZĂPEZI BARĂ

SFÂRTECĂTOARE

PARAZĂPEZI PROFIL SIGMA

BANDĂ ETANȘARE ȘIPCĂ

BANDĂ VENTILARE COAMĂ

ELEMENT AERISIRE STREAȘINĂ

MEMBRANĂ ANTICONDENS 115,140,160

VENTILAŢIE DE CÂMP/SANITARĂ

TREAPTĂ

ELEMENT DE VENTILAŢIE ȘI PROTECŢIE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR

Suport panou fotovoltaic INOX N15

Suport panou fotovoltaic INOX N15 CS
*Nota: Se utilizeaza dupa ce tabla a fost montata si nu se mai doreste decopertare partial

Apel Cere oferta