Romana Engleza

Țiglă metalică bimodulară pentru acoperiș

Novatik METAL CLASSIC DUO

Novatik Classic DUO
Novatik Classic DUO

PROFIL BIMODULAR

Designul bimodular și simetria profilului Novatik METAL CLASSIC DUO fac din acesta unul dintre cele mai eficiente tipuri de învelitori metalice în privința instalării, acestea garantând o montare ușoară și rapidă, minimizând pierderile tehnologice. Clasicul rămâne un stil universal, atemporal, ce se adaptează oricărui proiect și se bazează pe eleganță și rafinament. Novatik METAL CLASSIC DUO deși păstrează toate aceste atribute ale stilului, se bucură totodată de avantajele tehnologiei moderne în materie de acoperișuri, oferind utilizatorilor, pe lângă un aspect perfect armonizat, siguranță prin durabilitate.

SISTEM DE FIXARE

AVANTAJELE Novatik METAL CLASSIC DUO

 • - Cea mai economică soluție Novatik pentru învelitoare, până la 20% mai puține pierderi tehnologice în timpul montajului, în comparație cu alte tipuri de învelitori metalice produse în panouri mari.
 • - Designul și tehnologia modernă de fabricație a profilelor Novatik METAL CLASSIC DUO se traduce prin simetria perfectă a acestora, făcându-le ușor de îmbinat și asigurând suprapunerile împotriva oricăror infiltrații accidentale.
 • - Greutatea redusă și designul optim al panourilor metalice Novatik METAL CLASSIC DUO garantează funcția de siguranță a acoperișului și buna funcționare a acestuia.
 • - Siguranța sporită în caz de cutremur sau incendiu.
 • - Instalare ușoară și rapidă.
 • - Nu necesită întreținere specială.

STRATURI

 • 1. Polyester Mat 35 μm / Polyurethan/Polyamid 50 μm;
 • 2. grund;
 • 3. acoperire ZnMg / Zn;
 • 4. oțel;
 • 5. acoperire ZnMg / Zn;
 • 6. Polyester 10 μm / Epoxid 10 μm.
Oțel:
voestalpine

CULORI

Novatik Metal Classic Duo Mat
CLASSIC DUO MAT
RAL_8004 RAL_3009 RAL_8017 RAL_7016 RAL_9005 RAL_8019
RAL8004 Brick
RAL3009 Roșu
RAL8017 Maro
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
RAL8019 Maro
Novatik Metal Classic High Coat
CLASSIC DUO HIGH COAT
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru

ACCESORII

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

COAMĂ ROTUNDĂ TIP 2

DOLIE NOVATIK DUO

ȘORŢ DE STREAȘINĂ

ELEMENT RACORD TIP 2

ȘORȚ PICURĂTOR

PAZIE TIP 2

PAZIE SPECIALĂ

RACORD ORIZONTAL LA PERETE

PARAZĂPEZI BARĂ

SFÂRTECĂTOARE

PARAZĂPEZI PROFIL SIGMA

BANDĂ ETANȘARE ȘIPCĂ

BANDĂ VENTILARE COAMĂ

ELEMENT AERISIRE STREAȘINĂ

MEMBRANĂ ANTICONDENS 115,140,160

VENTILAŢIE DE CÂMP/SANITARĂ

PODEST

SCARĂ ACCES

TREAPTĂ

COȘ AERISIRE ȘI VENTILAŢIE

ELEMENT DE VENTILAŢIE ȘI PROTECŢIE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR