Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

Țiglă metalică bimodulară pentru acoperiș

Novatik METAL CLASSIC DUO

Promotie
Novatik Classic DUO
Novatik Classic DUO
Novatik Classic DUO

PROFIL BIMODULAR

Designul bimodular și simetria profilului Novatik METAL CLASSIC DUO fac din acesta unul dintre cele mai eficiente tipuri de învelitori metalice în privința instalării, acestea garantând o montare ușoară și rapidă, minimizând pierderile tehnologice. Clasicul rămâne un stil universal, atemporal, ce se adaptează oricărui proiect și se bazează pe eleganță și rafinament. Novatik METAL CLASSIC DUO deși păstrează toate aceste atribute ale stilului, se bucură totodată de avantajele tehnologiei moderne în materie de acoperișuri, oferind utilizatorilor, pe lângă un aspect perfect armonizat, siguranță prin durabilitate.

Profilul Novatik METAL CLASSIC DUO este produs din oțel prevopsit în trei variante:

Novatik METAL CLASSIC DUO Mat (otel 0.5 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni) sau cu strat de protecție anticorozivă Zn 275 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 7 microni). Ambele tipuri de straturi de protecție anticorozive aplicate oțelului asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 20 ani. Garanție tehnică: 30 de ani.

Novatik METAL CLASSIC DUO Mat (otel 0.6 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni). Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Garanție estetică: 20 ani. Garanție tehnică: 40 de ani.

Novatik METAL CLASSIC DUO High Coat (otel 0.51 mm): oțel cu strat de protecție anticorozivă de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Acoperirea HIGH COAT beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

Novatik METAL CLASSIC DUO Frost (otel 0.5 mm): oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan de 60 microni și protecție Epoxid 12 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

SISTEM DE FIXARE

Novatik METAL CLASSIC DUO este produsul care vine în întâmpinarea nevoilor montatorilor de a avea și un sistem cu montaj clasic, pe șipcă, folosind pentru fixare șuruburile cu garnitură. Designul accesoriilor a fost ales în așa fel încât făltuirea să nu mai fie obligatorie, sistemul de acoperiș integrând o gamă completă de accesorii pentru etanșare și ventilație.

INFORMAȚII TEHNICE:

LUNGIME TOTALĂ modul: 1340 mm | LUNGIME UTILĂ modul: 1260 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 740 mm | NUMĂR MODULE / MP: 1.07 module | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 12° | GREUTATE/mp: 4,74 kg/mp

OFERTĂ DE PREȚ

Te invităm să soliciți o ofertă de preț prin intermediul formularului de contact sau ne poți contacta telefonic, iar noi te vom direcționa către cel mai apropiat distribuitor Novatik din orașul tău. Echipa Novatik îți oferă consiliere și suport în alegerea celei mai bune soluții de acoperiș.

AVANTAJELE Novatik METAL CLASSIC DUO

 • - Cea mai economică soluție Novatik pentru învelitoare, până la 20% mai puține pierderi tehnologice în timpul montajului, în comparație cu alte tipuri de învelitori metalice produse în panouri mari.
 • - Designul și tehnologia modernă de fabricație a profilelor Novatik METAL CLASSIC DUO se traduce prin simetria perfectă a acestora, făcându-le ușor de îmbinat și asigurând suprapunerile împotriva oricăror infiltrații accidentale.
 • - Greutatea redusă și designul optim al panourilor metalice Novatik METAL CLASSIC DUO garantează funcția de siguranță a acoperișului și buna funcționare a acestuia.
 • - Siguranța sporită în caz de cutremur sau incendiu.
 • - Instalare ușoară și rapidă.
 • - Nu necesită întreținere specială.

STRATURI finisaj MAT | HIGH COAT | FROST

 • 1. MAT: Polyester Mat 35 μm;
  HIGH COAT: Polyurethan - Polyamid 50 μm;
  FROST: Polyurethan 60 μm;
  (fața superioară a tablei);
 • 2. Grund;
 • 3. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 • 4. Oțel;
 • 5. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 • 6. MAT: Polyester 10 μm/7 μm;
  HIGH COAT: Epoxid 10 μm;
  FROST: Epoxid 12 μm;
  (fața inferioară a tablei).

CULORI

Novatik Metal Classic Duo Mat
CLASSIC DUO MAT (0,5 mm)
RAL_8004 RAL_3009 RAL_8017 RAL_7016 RAL_9005 RAL_8019
RAL8004 Brick
RAL3009 Roșu
RAL8017 Maro
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
RAL8019 Maro
Novatik Metal Classic High Coat
CLASSIC DUO MAT (0,6 mm)
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
Novatik Metal Classic High Coat
CLASSIC DUO HIGH COAT
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
Novatik Metal Classic Duo Mat
CLASSIC DUO FROST
RAL_7016 RAL_9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru

Gama de culori disponibila:

Novatik METAL CLASSIC DUO Mat (0.5 mm): Brick RAL8004, Roșu RAL3009, Maro RAL 8017, Gri RAL7016, Negru RAL9005, Maro RAL8019.
Novatik METAL CLASSIC DUO Mat (0.6 mm): Gri RAL7016, Negru RAL9005.
Novatik METAL CLASSIC DUO High Coat: Gri RAL7016, Negru RAL9005.
Novatik METAL CLASSIC DUO Frost: Gri RAL7016, Negru RAL9005.

ACCESORII

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

COAMĂ ROTUNDĂ TIP 2

DOLIE NOVATIK DUO

ȘORŢ DE STREAȘINĂ

ELEMENT RACORD TIP 2

ȘORȚ PICURĂTOR

PAZIE TIP 2

PAZIE SPECIALĂ

RACORD ORIZONTAL LA PERETE

PARAZĂPEZI BARĂ

SFÂRTECĂTOARE

PARAZĂPEZI PROFIL SIGMA

BANDĂ ETANȘARE ȘIPCĂ

BANDĂ VENTILARE COAMĂ

ELEMENT AERISIRE STREAȘINĂ

MEMBRANĂ ANTICONDENS 115,140,160

VENTILAŢIE DE CÂMP/SANITARĂ

TREAPTĂ

ELEMENT DE VENTILAŢIE ȘI PROTECŢIE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR

Apel Cere oferta