Romana Engleza

Tablă Prefălțuită Silențioasă pentru acoperiș

Novatik CLICK SILENT

Novatik Click Silent
Novatik Click Silent

ASPECT FĂLŢUIT

Novatik METAL CLICK SILENT reprezintă o soluție simplă și rentabilă pentru îmbunătățirea acusticii construcțiilor. Tabla prefălțuită Novatik METAL CLICK SILENT este îmbunătățita din punct de vedere al izolației fonice cu o membrană absorbantă autoadezivă proiectată pentru construcțiile metalice. Aceasta reduce zgomotul de ploaie și oferă o absorbție maximă a sunetului de bandă largă dintr-o incintă. Membrana de pe Novatik METAL CLICK SILENT funcționează ca un strat de izolație pentru zgomotul produs de ploaie.

MONTAJ

AVANTAJE

 • - Acoperișurile metalice neizolate sunt de obicei expuse la mari diferențe de temperatură între exteriorul și interiorul incintei, ceea ce determină apariția condensului. În acest caz, membrana de izolaţie fonică servește și ca mediu absorbant care previne picurarea apei ce apare ca o consecință a procesului de condensare.
 • - Membrana nu conține niciun fel de aditivi chimici. De aceea acesta nu emite niciun fel de substanțe nocive și oferă completă siguranță de utilizare în majoritatea mediilor.
 • - În comparație cu alte alternative, Novatik METAL CLICK SILENT reprezintă o soluție simplă și rentabilă pentru îmbunătățirea acusticii construcțiilor.
 • - Membrana de izolare fonică rezistă la bacterii și este ușor de întreținut.
 • - Novatik METAL CLICK SILENT este o soluție de durată pentru acoperișul metalic. Rezistă la îmbătrânire și nu necesită mentenanță specială.

STRATURI

 • 1. Polyester Mat 35 μm / Polyurethan/Polyamid 50 μm;
 • 2. grund;
 • 3. acoperire ZnMg / Zn;
 • 4. oțel;
 • 5. acoperire ZnMg / Zn;
 • 6. Polyester 10 μm / Epoxid 10 μm.
Oțel:
voestalpine

CULORI

Novatik Metal Click Silent Mat
CLICK SILENT MAT
RAL8004.png RAL3009.png RAL8017.png RAL7016.png RAL9005.png RAL8019.png
RAL8004 Brick
RAL3009 Roșu
RAL8017 Maro
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
RAL8019 Maro
Novatik Metal Click Silent High Coat
CLICK SILENT HIGH COAT
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru

ACCESORII

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

COAMĂ DREAPTĂ

COAMĂ RAMFORSATĂ

DOLIE

PAZIE DREAPTĂ

PAZIE

PROFIL PERFORAT DE AGĂŢARE

RACORD ÎMBINARE PANOURI

RACORD LATERAL LA PERETE

RACORD ORIZONTAL LA PERETE

ȘORŢ DE STREAȘINĂ

SEMICOAMĂ

SORŢ RUPERE PANTĂ CONCAV

SORŢ RUPERE PANTĂ CONVEX

PARAZĂPEZI BARĂ

PARAZĂPEZI PROFIL SIGMA

BANDĂ ETANȘARE ȘIPCĂ

COVOR VENTILAŢIE DELTA

BANDĂ ACUSTICĂ

BANDĂ VENTILARE COAMĂ

MEMBRANĂ ANTICONDENS 115,140,160

CLEME DE INOX

COȘ AERISIRE ȘI VENTILAŢIE

PODEST

SCARĂ ACCES

ELEMENT AERISIRE STREAȘINĂ

TREAPTĂ

ELEMENT DE VENTILAŢIE ȘI PROTECŢIE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR