Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

Tablă Prefălțuită Silențioasă pentru acoperiș

Novatik CLICK SILENT

Promotie
Novatik Click Silent
Novatik Click Silent
Novatik Click Silent

CONFORT ACUSTIC SPORIT

Novatik METAL CLICK SILENT reprezintă o soluție simplă și rentabilă pentru îmbunătățirea acusticii construcțiilor. Tabla prefălțuită Novatik METAL CLICK SILENT este îmbunătățita din punct de vedere al izolației fonice cu o membrană absorbantă autoadezivă proiectată pentru construcțiile metalice. Aceasta reduce zgomotul de ploaie și oferă o absorbție maximă a sunetului de bandă largă dintr-o incintă. Membrana de pe Novatik METAL CLICK SILENT funcționează ca un strat de izolație pentru zgomotul produs de ploaie.

Tabla prefălțuită Novatik METAL CLICK SILENT este produsă din oțel prevopsit în trei variante de acoperire:

Novatik METAL CLICK SILENT Mat (otel 0.5 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni) sau cu strat de protecție anticorozivă Zn 275 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 7 microni). Ambele tipuri de straturi de protecție anticorozive aplicate oțelului asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 20 ani. Garanție tehnică: 30 de ani.

Novatik METAL CLICK SILENT Mat (otel 0.6 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni). Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Garanție estetică: 20 ani. Garanție tehnică: 40 de ani.

Novatik METAL CLICK SILENT High Coat (otel 0.51 mm): oțel cu strat de protecție anticorozivă de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Acoperirea HIGH COAT beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

Novatik METAL CLICK SILENT Frost (otel 0.5 mm): oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan de 60 microni și protecție Epoxid 12 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

MONTAJ

INFORMAȚII TEHNICE:

LUNGIME TOTALĂ modul: 1000 - 6000 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 588 mm| PANTĂ ACOPERIȘ: min. 8°

OFERTĂ DE PREȚ

Te invităm să soliciți o ofertă de preț prin intermediul formularului de contact sau ne poți contacta telefonic, iar noi te vom direcționa către cel mai apropiat distribuitor Novatik din orașul tău. Echipa Novatik îți oferă consiliere și suport în alegerea celei mai bune soluții de acoperiș.

AVANTAJE

 • - Acoperișurile metalice neizolate sunt de obicei expuse la mari diferențe de temperatură între exteriorul și interiorul incintei, ceea ce determină apariția condensului. În acest caz, membrana de izolaţie fonică servește și ca mediu absorbant care previne picurarea apei ce apare ca o consecință a procesului de condensare.
 • - Membrana nu conține niciun fel de aditivi chimici. De aceea acesta nu emite niciun fel de substanțe nocive și oferă completă siguranță de utilizare în majoritatea mediilor.
 • - În comparație cu alte alternative, Novatik METAL CLICK SILENT reprezintă o soluție simplă și rentabilă pentru îmbunătățirea acusticii construcțiilor.
 • - Membrana de izolare fonică rezistă la bacterii și este ușor de întreținut.
 • - Novatik METAL CLICK SILENT este o soluție de durată pentru acoperișul metalic. Rezistă la îmbătrânire și nu necesită mentenanță specială.

STRATURI finisaj MAT | HIGH COAT | FROST

 • 1. MAT: Polyester Mat 35 μm;
  HIGH COAT: Polyurethan - Polyamid 50 μm;
  FROST: Polyurethan 60 μm;
  (fața superioară a tablei);
 • 2. Grund;
 • 3. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 • 4. Oțel;
 • 5. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 • 6. MAT: Polyester 10 μm/7 μm;
  HIGH COAT: Epoxid 10 μm;
  FROST: Epoxid 12 μm;
  (fața inferioară a tablei).

CULORI

Novatik Metal Click Silent Mat
CLICK SILENT MAT (0,5 mm)
RAL8004.png RAL3009.png RAL8017.png RAL7016.png RAL9005.png RAL8019.png
RAL8004 Brick
RAL3009 Roșu
RAL8017 Maro
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
RAL8019 Maro
Novatik Metal Click Silent Mat
CLICK SILENT MAT (0,6 mm)
RAL7016.png RAL9005.png
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
Novatik Metal Click Silent High Coat
CLICK SILENT HIGH COAT
RAL7016 RAL9005
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru
Novatik Metal Click Silent Mat
CLICK SILENT FROST
RAL7016.png RAL9005.png
RAL7016 Gri
RAL9005 Negru

Gama de culori disponibilă:

Novatik METAL CLICK SILENT Mat (0.5 mm): Brick RAL8004, Roșu RAL3009, Maro RAL 8017, Gri RAL7016, Negru RAL9005, Maro RAL8019.
Novatik METAL CLICK SILENT Mat (0.6 mm): Gri RAL7016, Negru RAL9005.
Novatik METAL CLICK SILENT High Coat: Gri RAL7016, Negru RAL9005.
Novatik METAL CLICK SILENT Frost: Gri RAL7016, Negru RAL9005.

ACCESORII

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

COAMĂ DREAPTĂ

COAMĂ RANFORSATĂ

DOLIE

PAZIE DREAPTĂ

PAZIE

PROFIL PERFORAT DE AGĂŢARE

RACORD ÎMBINARE PANOURI

RACORD LATERAL LA PERETE

RACORD ORIZONTAL LA PERETE

ȘORŢ DE STREAȘINĂ

SEMICOAMĂ

SORŢ RUPERE PANTĂ CONCAV

SORŢ RUPERE PANTĂ CONVEX

PARAZĂPEZI BARĂ

PARAZĂPEZI PROFIL SIGMA

BANDĂ ETANȘARE ȘIPCĂ

COVOR VENTILAŢIE DELTA

BANDĂ ACUSTICĂ

BANDĂ VENTILARE COAMĂ

MEMBRANĂ ANTICONDENS 115,140,160

CLEME DE INOX

VENTILAŢIE SANITARĂ

ELEMENT AERISIRE STREAȘINĂ

TREAPTĂ

ELEMENT DE VENTILAŢIE ȘI PROTECŢIE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR

Suport panou fotovoltaic INOX N19 CLICK/FALT

Apel Cere oferta