Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

Novatik NATURA: PRIMA LINIE DE PRODUCȚIE PENTRU
Țiglă Metalică cu Acoperire de Rocă Vulcanică din Romania

Promotie

Novatik NATURA CLASSIC | tehnologii moderne pentru un aspect rafinat.

Simetrie, eleganță, longevitate, frumusețe atemporală... toate aceste particularități și avantaje, precum și multe altele le veți descoperi și regăsi în profilul țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA CLASSIC. Profilul Novatik NATURA CLASSIC reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului.

Novatik NATURA SLATE | aspect minimal cu protecție maximă pentru acoperișul tău.

Originalitatea este calitatea cea mai lesne de remarcat a țiglei metalice Novatik NATURA SLATE. Acest profil plat se pretează atât placărilor verticale, cât și acoperișurilor înclinate, reprezentând soluția ideală pentru construcțiile cu design modern, contemporan, dar și pentru renovări. Imaginea de ansamblu a acoperișului NATURA SLATE este atipică pentru țiglele metalice datorită design-ului modulelor, ce permite crearea unei configurații care te duce cu gândul la învelitorile din plăci de ardezie.

Novatik NATURA WOOD | combinația perfectă între metal, lemn și piatră.

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA WOOD este o soluție pentru acoperiș extrem de eficientă și economică, ce păstrează aspectul natural al șindrilei de lemn. Astfel, grație acoperirii cu rocă vulcanică, orice construcție se va bucura de un rezultat arhitectural deosebit. În plus, fiind o șindrilă metalică, Natura Wood nu necesită întreținere suplimentară.

Novatik NATURA ROMAN | un acoperiș cu aer mediteranean.

Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA Roman le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă. Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA ROMAN beneficiază de un design special, ce oferă oricărui proiect un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit.

Novatik NATURA STONE | look autentic, design aparte: rezistență garantată.

Un look autentic, un design aparte și detalii originale pe care doar un acoperiș tradițional din piatră le are de oferit - acesta este NOUL Novatik NATURA STONE, acoperișul din țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică, ce conferă o notă extraordinară oricărei case.
DURABILITATE

ÎNTREȚINERE
REDUSĂ

PIERDERI
REDUSE DE
MATERIAL

ESTETICĂ
DESĂVÂRȘITĂ

MANIPULARE
UȘOARĂ

ETANȘEITATE
SUPERIOARĂ

INSTALARE
RAPIDĂ

CONFORT
FONIC SPORIT

REZISTENȚĂ
LA INTEMPERII

Gama de culori țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA:DARK MOON
BROWN EARTH
SILVER MOON
TERRA ROSSA
SAND
RED CLAY
ANTIC JAD
GALAXY BLUE
ANTIC BLACK
BLACK VOLCANO
GRAPHITE GREY
Apel Cere oferta