Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

NOUTĂȚi

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

16.09.2019 - Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor sale de învelitori: Novatik NATURA. Noul produs a venit ca o evoluție firească în dezvoltarea companiei, cei 15 ani de experiență în comercializarea sistemelor de învelitori modulare cu acoperire de piatră ne-au dat încrederea și cunoștințele necesare pentru a dezvolta propria țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică. Scopul principal este acela de a transforma brandul Novatik în cel mai puternic brand din România de pe piața acoperișurilor premium.

“După ce am analizat piața țiglei metalice cu acoperire de piatră atât din perspectiva cererii, cât și din perspectiva ofertei am decis să producem Novatik NATURA alături de partenerul care ne furnizează echipamente și utilaje încă din 2012. Alături de partenerul nostru, am dezvoltat linii de producție pentru toate profilele noastre în fabrica lor din Coreea de Sud și pentru moment producem modulele de țiglă Novatik NATURA acolo. Toate accesoriile gamei Natura sunt produse în fabrica noastră din Băicoi, urmând ca în viitorul apropiat să relocăm linia de acoperire cu rocă vulcanică în România.”, declară Dan Mircescu, General Manager NOVATIK.

Novatik NATURA înseamnă un panou din oțel de cea mai bună calitate, protejat anticoroziv cu AlZn pe ambele fețe, peste care, cu ajutorul unei rășini acrilice, este aplicată roca vulcanică tratată termic (până la 900 C⁰), tratament ce oferă culorii stabilitate sporită la ultraviolete. Ultimul strat de lac acrilic transparent conferă strălucire și rezistență mecanică sporită. Faptul că profilarea este anterioară aplicării stratului de piatră, generează o acoperire controlată și uniformă ce exclude apariția microfisurilor în straturile aplicate.

“Clienții încântați sunt sursa noastră de inspirație. Ne dorim să-i surprindem cu produse inovative, menite să le aducă un zâmbet pe față. Acesta este reperul fundamental pe care ne bazăm întreaga strategie de companie. Doar așa ne asigurăm că brandul nostru va continua să fie o forță propulsoare în viitor. Definiția cuvântului PREMIUM, dar și cerințele consumatorilor se schimbă tot timpul și mult mai rapid în prezent. De aceea schimbăm paradigmele ce ghidează modul în care dezvoltăm acoperișurile în viitor și implementăm noi tehnologii pentru producția unei generații de țigle metalice care să încânte clienții. Aspirăm să ne punem amprenta în piața acoperișurilor premium din România și nu numai, atât în ceea ce privește tehnologia de fabricație, cât și designul.”, declară Dan Mircescu, General Manager NOVATIK.

Gama Novatik NATURA cuprinde patru profile care recrează aspectul învelitorilor consacrate: Novatik NATURA CLASSIC - profil ce amintește de țigla tradițională de pretutindeni, Novatik NATURA WOOD – de frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă de lemn, Novatik NATURA SLATE – de aspectul deosebit al ardeziei și Novatik NATURA ROMAN – de arhitectura acoperișurilor mediteraneene.

În timpul procesului de producție, panourile Novatik NATURA sunt supuse unor proceduri și teste multiple de control al calității, rezultând unul dintre cele mai durabile și rezistente sisteme de acoperiș de pe piață, fiind susținut de o garanție tehnică de 50 de ani și 20 de ani garanție estetică, ambele garanții fiind acordate în sistem pro-rata. Acoperișul Novatik NATURA imprimă un caracter unic, care rezonează perfect cu persoanele aflate în căutarea unui stil diferit ce poate să le scoată din anonimat.

Învelitorile Novatik NATURA nu sunt doar simple acoperisuri, ele sunt simboluri ale longevitătii, calitătii și frumuseții. Marca Novatik® a fost creată din dorința de a oferi soluții premium pentru acoperișuri care să răspundă cerințelor estetice și tehnice, chiar și celor mai îndrăznețe și inedite proiecte.
--------------------------
Despre Novatik:
N O V A T I K este compania care produce sistemele de învelitori Novatik METAL (țiglă metalică în panouri mici, tablă prefalțuită, sisteme de jgheaburi și burlane), Novatik NATURA (țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică). Novatik a dezvoltat constant noi profile ce imprimă aspectul de neconfundat al acoperișurilor tradiționale, pastrând insă toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă) .
Designul acoperișurior Novatik este insiprat de aspectul învelitorilor consacrate care amintesc de țigla tradițională de pretutindeni (Novatik NATURA CLASSIC | Novatik METAL CLASSIC), de acoperișurile fălțuite de altă dată (profil Novatik METAL CLICK), de frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă de lemn (Novatik NATURA WOOD | Novatik METAL WOOD), de aspectul deosebit al ardeziei (Novatik NATURA SLATE | Novatik METAL SLATE) și de arhitectura acoperișurilor mediteraneene (Novatik NATURA ROMAN).

Apel Cere oferta