Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

NOUTĂȚi

AN ANIVERSAR Novatik NATURA! PRETURI PROMOTIONALE pentru cele mai apreciate culori din gama pana la 30 octombrie

15.09.2021 - AN ANIVERSAR Novatik NATURA! PRETURI PROMOTIONALE pentru cele mai apreciate culori din gama pana la 30 octombrie

La AN ANIVERSAR, îți oferim PREȚURI PROMOȚIONALE* pentru cele mai apreciate culori din gama Novatik NATURA: Dark Moon și Brown Earth, comandate până la 30 octombrie.

*Profilele Novatik NATURA aflate în promoție:
NATURA SLATE | NATURA WOOD | NATURA ROMAN | NATURA CLASSIC.
Promoția este valabilă pentru țigla de câmp Novatik NATURA și comenzi ce conțin sistem complet (țiglă metalică cu acoperire de rocă, accesorii, folie și sisteme drenaj).

Produsele noastre sunt disponibile exclusiv prin intermediul rețelei naționale de parteneri, firme specializate în comercializarea și montajul sistemelor de învelitori NOVATIK.

Poți solicita o ofertă personalizată, completând formularul de aici: https://novatik.ro/natura-tigla-metalica-acoperis/, iar noi vom transmite datele completate de tine către unul dintre distribuitorii Novatik din orașul tău în vederea întocmirii ofertei de preț.

Noi, Echipa Novatik, îți oferim consiliere și suport în alegerea celei mai bune soluții de acoperiș și te punem în legatură cu cel mai apropiat partener Novatik.

Apel Cere oferta