Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

NOUTĂȚi

Am lansat un nou profil în gama acoperișuri metalice: Novatik METAL | KOLAJ – un produs cu design premium, versatil și calităti remarcabile.

01.10.2021 - Am lansat un nou profil în gama acoperișuri metalice: Novatik METAL | KOLAJ – un produs cu design premium, versatil și calităti remarcabile.

Suntem încantați să vă prezentăm cel mai nou profil din gama Novatik METAL: KOLAJ.

De la NATURA la arta COLAJULUI, utilizăm multiple surse de inspirație atunci când proiectam noi profile NOVATIK. Ne punem amprenta pe fiecare țiglă și sperăm să vă inspiram de fiecare dată cu forme și accente noi.

Acoperișul Novatik METAL KOLAJ vine ca o nouă opțiune pentru arhitecți și designeri, conturând în mod evident noile trenduri din domeniul acoperișurilor și aducând un plus, mai ales construcțiilor noi, care vizează proiecte moderne realizate în stil minimalist.

Novatik METAL KOLAJ, un profil cu linii orizontale accentuate, oferă un look modern acoperișului, dar în același timp și un aspect clasic ce amintește de acoperișurile mansardelor franțuzești sau de stereotomia zidurilor de cărămidă. Este un profil care se potrivește mai ales acoperișurilor cu pante abrupte, inclusiv pentru placările verticale.

Află mai multe detalii despre noul profil Novatik METAL KOLAJ pe https://novatik.ro/tigla-metalica-novatik-kolaj și pe canalul nostru de Youtube: Novatik – SISTEME DE ACOPERIS: video montaj Novatik METAL KOLAJ https://youtu.be/B6byYhqGSRI

Apel Cere oferta