Romana Engleza

Solicită o ofertă
de preț

NOUTĂȚi

1 AN de la lansarea Novatik NATURA! Campanie promoțională NATURA pentru cele mai populare profile și culori.

04.09.2020 - 1 AN de la lansarea Novatik NATURA! Campanie promoțională NATURA pentru cele mai populare profile și culori.

În luna septembrie sărbătorim 1 AN de la lansarea Novatik NATURA în România. De aceea am decis să demarăm campania promoțională NATURA pentru cele mai populare profile și culori.

În perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2020 oferim GRATUIT 10% din numarul de țigle de camp comandate pentru profilele:

  • Novatik NATURA ROMAN, culorile: Brown Earth, Dark Moon, Sand
  • Novatik NATURA WOOD, culoare: Dark Moon
  • Novatik NATURA SLATE, culoare: Dark Moon

Promoția este valabilă pentru comenzi ce conțin sistem complet Novatik (țiglă metalică, accesorii, folie anticondens și sistem pluvial) și numai pentru acoperișuri cu o suprafață minimă de 100 mp.

Produsele noastre sunt disponibile exclusiv prin intermediul rețelei naționale de parteneri, firme specializate în comercializarea și montajul sistemelor de învelitori NOVATIK.

Poti solicita o ofertă personalizată, completând formularul de aici: https://novatik.ro/natura-tigla-metalica-acoperis/, iar noi vom transmite datele completate de tine către unul dintre distribuitorii Novatik din orașul tău în vederea întocmirii ofertei de preț.

Noi, Echipa Novatik, îți oferim consiliere și suport în alegerea celei mai bune soluții de acoperiș si te punem in legatura cu cel mai apropiat partener Novatik.

Apel Cere oferta