Cand iti doresti exceptional, alegerea vine natural: tigla metalica din gamele Novatik METAL sau Novatik NATURA

Doreste-ti mai mult, alege tigla metalica cu aspect original si atemporal, din gamele Novatik METAL sau Novatik NATURA!

Producator tigla metalica Novatik | Profile distincte | Suprapuneri perfecte | Etansare ferma

Pentru ca ne dorim sa te poti bucura de casa ta pentru cat mai mult timp, te ajutam sa o protejezi si sa o infrumusetezi, oferindu-ti solutiile Novatik pentru acoperis rafinat, modern si sigur.
Alege profilul preferat de tigla metalica din gamele Novatik METAL sau Novatik NATURA!

Novatik METAL - tigla metalica acoperis pentru proiecte durabile si inovatoare

Una dintre cele mai importante alegeri pe care trebuie sa le facem atunci cand ia nastere un nou produs, respectiv un nou profil de tigla metalica, alaturi de design-ul acestuia, este determinarea tipului de aliaj care se potriveste cel mai bine aplicatiei sale specifice. Avantajele recunoscute ale magneziului in aliajul ZnMg folosit la realizarea profilelor de tigla metalica din gama Novatik METAL includ un amestec unic de densitate scazuta, rezistenta specifica ridicata, rigiditate, disiparea caldurii si absorbtia vibratiilor.

De fiecare data cand alegi tigla metalica din gama Novatik METAL, produsa in fabrica noastra din Baicoi, primesti mai mult decat o invelitoare pentru acoperisul caminului tau. Cu tigla metalica Novatik, fiecare acoperis dobandeste durabilitate, eficienta si eleganta.

Achizitioneaza mai mult decat tigla metalica acoperis, experimenteaza confort, trainicie si siguranta, zi dupa zi!

Descopera tigla metalica din gama Novatik METAL - alegerea ta inspirata pentru acoperis modern si durabil!

Estetica cu personalitateEstetica cu personalitate

Proiectul tau va fi unul distinct, cu personalitate, pentru ca vei folosi o tigla metalica cu un design deosebit. Tigla metalica din gama Novatik METAL este ideala pentru toate tipurile de constructii noi sau renovari.

Protectie indelungataProtectie indelungata

Acoperisul tau din tigla metalica va beneficia de o protectie sporita la coroziune si de o mai mare durabilitate in timp, datorita otelului cu protectie anticoroziva ZnMg 120g/mp (varianta de acoperire cu finisaj MAT) si Zn 275 g/mp (variantele de acoperire cu finisaj HIGH COAT si FROST).

Diminuarea pierderilorDiminuarea pierderilor

Dimensiunile mici ale panourilor de tigla metalica Novatik METAL inseamna diminuarea pierderilor tehnologice, in special la acoperisurile cu arhitectura complexa, dar si un montaj mai usor al profilelor de tigla metalica.

Siguranta in orice conditiiSiguranta in orice conditii

Tigla metalica Novatik beneficiaza de un sistem de fixare solid si sigur, considerat unul dintre cele mai sigure de pe piata, astfel ca acoperisul tau va rezista chiar si in fata unor fenomene meteo extreme.

Costuri miciCosturi mici

Fiind profile de tigla usoare, solutiile pentru acoperis Novatik METAL iti aduc si beneficiul unor costuri reduse pentru structura de rezistenta a proiectului tau. Asadar, poti face economii, alegand o tigla metalica de calitate.

Pana la 40 de ani garantiePana la 40 de ani garantie

Tigla metalica Novatik METAL este produsa din oțel prevopsit in trei variante de acoperire:

  • ● finisaj MAT: garantie estetica 15 ani si garantie tehnica 25 de ani;
  • ● finisaj HIGH COAT si FROST: 20 de ani garantie estetica si 40 de ani garantie tehnica.

Tigla metalica Novatik NATURA - tehnologii moderne pentru un aspect rafinat

Invelitorile metalice cu acoperire de roca vulcanica sunt considerate de multi ca fiind cele mai durabile, pastrand totodata aspectul natural si fiind extrem de eficiente din punct de vedere energetic si ecologic. Tigla metalica pentru acoperis din gama Novatik NATURA este mai mult decat o simpla invelitoare, este un simbol al longevitatii, calitatii si frumusetii. Gama Novatik NATURA cuprinde 5 profile distincte de tigla metalica acoperis: NATURA Classic, NATURA Slate, NATURA Wood, NATURA Roman si NATURA STONE. Novatik NATURA a fost creata din dorinta de a oferi solutii premium pentru acoperisuri, printr-o tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica care sa raspunda cerintelor estetice si tehnice, chiar si celor mai indraznete si inedite proiecte.

Proiectul tau merita o investitie pe termen lung in calitate, durabilitate si estetica desavarsita.

Descopera avantajele profilelor de tigla metalica Novatik NATURA si ofera-i un plus valoare proiectului tau!

50 de ani garantie50 de ani garantie

Tigla metalica Novatik NATURA se numara printre cele mai durabile si rezistente sisteme de acoperis de pe piata. O dovedeste garantia tehnica de 50 ani si cea estetica de 20 de ani, in sistem pro-rata.

Confort fonic sporitConfort fonic sporit

Gratie acoperirii cu roca vulcanica, ce actioneaza ca o bariera fonica eficienta, acoperisurile realizate cu tigla metalica Novatik NATURA sunt printre cele mai silentioase acoperisuri metalice.

Estetica desavarsitaEstetica desavarsita

Roca vulcanica innobileaza tigla metalica Novatik NATURA, imprumutandu-i acesteia aspectul natural. Acoperisul din tigla metalica Novatik NATURA imprima oricarei constructii un caracter unic, deosebit.

Intretinere redusaIntretinere redusa

Printre cele mai apreciate avantaje ale profilelor de tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica din gama Novatik NATURA se numara si faptul că acestea necesita un grad minim de intretinere.

Etansare superioaraEtansare superioara

Cu tigla metalica Novatik NATURA ai siguranta ca in cazul fenomenelor meteo severe, modulele nu se vor deforma din cauza dilatarii/contractarii. Imbinarea perfecta a modulelor asigura o etansare optima.

DurabilitateDurabilitate

Tigla metalica Novatik NATURA este realizata din otel protejat anticoroziv pe ambele fete cu aliaj AlZn, avand o rezistenta superioara, de pana la 8 ori mai mare la coroziune fata de alte acoperisuri din otel.